Verkligheten

publicerad i : Nyheter | 0

Mina inlägg kan kanske komma att tyckas som att mitt liv är en dans på rosor. Såklart brottas jag med precis samma problem som alla andra. Allt mellan himmel och jord. Tiden är väl den största faktorn, att det går alldeles för fort. Man vill så mycket. När vi kommer till hästarna, tid. Kan jag få gården att bli lättskött, då sparar jag mycket tid. Träningsmässigt med hästarna stöter jag på problem, ibland dagligen. Det är inte så enkelt, men behöver heller inte bli stort eller svårt. Vissa strider kan man inte undvika, utan man måste ta dem. Men viktigaste är att om man kan välja sina strider så gör man det så långt det går. Göra det bästa av alla situationer som uppstår. Finns alltid hjälp att få. Lev väl och rid väl! / Malin

Löser inte allt men köra i rännan brukar ge bra feeling.