Förtroende

publicerad i : Nyheter | 0

Förtroende är inget att ta för givet, det är något man måste förtjäna. Finns något som heter hästminne. Det betyder att hästen aldrig glömmer. Det finns saker alla varit med om som de ångrar efteråt. Samma med mig, men det var väldigt längesedan. Jag sparkar idag i en stolpe om jag behöver. Men det händer högst sällan. På en unghäst kan du aldrig tappa tålamodet då ryker förtroendet direkt. Och kanske får man det aldrig tillbaka helt. Då måste du vara expert på att lyssna och känna in vilket är svårt. Vad jag tycker är A och O när det gäller ämnet förtroende, är att vara på en trygg och säker plats när du jobbar med din unghäst. En plats där den känner igen sig. Där den inte kan fly, fastna i saker osv. Utifrån den plasten kan man bygga magi. Lev väl och rid väl! / Malin

Detta är min plats för magi. VOLTEN!