Gårdagen

publicerad i : Nyheter | 0

Jag har som förmån att rida olika hästar varje dag. Just nu är det 10 ridhästar och 4 som håller på att ridas in. Vi är två som rider, Malin och Larus. För det mesta rider jag, Malin och absolut de yngsta. Igår var något helt extra. En av hästarna gick väldigt bra, kanske en av de bästa ridturer jag haft. Jag har andra kriterier än vad ni tror. Om hästen är lyhörd, går rätt i övelinjen, mjuk, taktsäker, bra övergångar, allt klaffar då är jag nöjd. Den behöver inte lyfta högst på benen, som man ibland kanske stirrar sig mest blind på. Sen är det ju såhär att när man har 10 hästar så är det också stor skillnad på hästarna. Så de andra turerna blir mer vardagsmat. Hålla takt, tempo, renodla hjälper osv. Men om det hade gått så bra som det gjorde med denna hästen alltid, hade jag nog tröttnat. Lev väl och rid väl! / Malin