Möjligheter

publicerad i : Nyheter | 0

När jag tittar på en häst jag aldrig sett innan. Oavsett vem som äger, rider, om det är på tävling, kurs, lektion, i hagen så ser jag det som är bäst. Alla möjligheter hästen har. Exteriört är den kanske det finaste jag sett, tölten kanske är mjuk och följsam, traven kan vara spänstig med bra sväv, kanon galopp, bra hållning, tilltalande häst, mycket utstrålning, bra hovar, snäll, lugn, explosiv, smart. Det finns mycket positivt med alla hästar. Jag lägger inte mycket tid på det som hästen har emot eller svårt för. Dock om det stör mig i daglig hantering, att det är ett problem, då löser jag det så snart jag kan. Men det handlar oftast om ledarskap (kanske är hästen för smart, då måste jag vara smartare) är jag bara tydlig med mitt kroppsspråk så brukar hästen köpa det direkt. Alla hästar har bara möjligheter det gäller att hitta vad just varje häst har för möjlighet. Lev väl och rid väl! / Malin

Logi från Lilla Sträckås