Mera tid

publicerad i : Nyheter | 0

Livet som mamma 2020- mobilen tar all fokus. Man scrollar o scrollar i sitt Facebook flöde till ingen nytta alls. Så fort man får tid över är det där man hänger. Till och med när man inte har tid över är det där man väljer lägga sitt fokus. Nu har jag börjat logga ut därifrån. Loggar bara in om det är något Specigellt jag skall kolla. Så, då är det denna sida ni nu skall kolla om ni vill se bilder, filmer osv om vad som händer och sker på stall Drivkraft. Instagram är också en sida ni kan besöka. Stallet är fullt med hästar som vanligt. Blir lite byte av hästar nu i veckan, då vissa är inridna och skall hem på vila. Det kommer bli en grupp med hästar som enbart skall springa i rännan nu på hösten. Bästa höst träningen enligt mig. De sätter päls blir lite tungt att rida dem, då är detta ett bra sätt att hålla igång dem. Det finns två platser för inridning, från och med tisdag om någon behöver hjälp att rida in sin häst. Lev väl o rid väl // Malin

Passhästen Snjall på bilden