Komma igång, bita i det sura äpplet, ta tjuren vid hornen.

publicerad i : Nyheter, Okategoriserade | 0

Hej folket!

Idag har jag fått proffshjälp med att komma igång och använda min fina hemsida. Tur man har bra folk runt sig!  Det skall vara enkelt och funktionellt med massor av bilder, text och nyheter! Jag hoppas ni kommer trivas. 

Läget på Stall Drivkraft just nu är inte världens roligaste. Baksidan med att ha mycket hästar från alla möjliga håll, nästan som att lämna sina barn på dagis- det är alltid någon som smittar ner allihop. Stallet är tvättat och sanerat till hälften. All utrustning är tvättad och putsad. Min förhoppning är att få in alla hästar igen i mitten av november. Vi får se hur allt utvecklas. Jag tror att man får inte ha för bråttom. Det är inte jätteroligt att ha hästarna ute i detta väder! Man får fodra på dem väl. Just nu behöver jag inte säga att jag längtar efter snö, kallt och friskt väder. 

Lev väl och rid väl! Hälsningar Malin